Polisa privatnosti

Osnovne odredbe
YassEssential obavezu čuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku informaciju koju ostavite tretiraćemo u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
Posetom i registracijom na (www.yassessential.com), prijavom na Newsletter, posetom na društvenih mreža (fb – yassessential; insta - yassessential) kontaktiranjem putem elektronske pošte (yassessential@gmail.com), poručivanjem artikala telefonom ili nekim od programa za instant komunikaciju, prihvatate i saglasni ste sa Salonom unutrašnje lepote i spoznaje Polisom privatnosti i potvrđujete da ste stariji od petnaest (15) godina.
YassEssential  se obavezuje da štiti Vašu privatnost i garantuje upotrebu informacija u skladu sa Polisom Privatnosti i zakonskom regulativom. YassEssential se obavezuje da podatke koje prikupi od Vas obrađuje na način koji obezbeđuje zaštitu, uključujući zaštitu od neovlašćene ili nezakonite obrade, kao i slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Lice koje daje podatke u svakom momentu može da traži opoziv obrade podataka kao i pristup podacima, ispravku ili brisanje njegovih podataka, ima pravo da ograniči obradu podataka, kao i pravo na prigovor, pritužbu Povereniku (Jasmina Mrdalj) i pravo na prenosivost podataka. Lice čiji se podaci obrađuju takođe ima pravo na obaveštenje ako su podaci o njemu otkriveni u vezi sa ispravkom ili brisanjem podataka. YassEssential podatke koje prikupi od Vas čuva trajno ili do opoziva pristanka na obradu podataka.
U Salonu unutrašnje lepote i spoznaje  Polisi privatnosti možete pronaći odgovore na sledeća pitanja:
1.    Osoba koja obrađuje podatke (Jasmina Mrdalj)
2.     Koje informacije prikupljamo i svrha obrade prikupljenih informacija
3.    Na koji način koristimo vaše podatke
4.    Sigurnost podataka
5.    Ko može sem Salona unutrašnje lepote i spoznaje da pristupi Vašim podacima 
 
Osoba zadužena za rukovanje podacima
YassEssential
Vase Stajića 11/46, 24000 Subotica
MB 21156434 , PIB 109292643
Broj telefona 066/ 8 55 55 33 (cena poziva po minuti 11,90 RSD)
Osoba koja je imenovana za zaštitu podataka (Jasmina Mrdalj)
 
Koje informacije prikupljamo i svrha obrade podataka
Kada napravite narudžbu (www.yassessential.com), ili se prijavite na YassEssential Newsletter ili kontaktirate YassEssential  putem mail-a ili putem društvenih mreža ili pozovete telefonom YassEssential web Shop službu prodaje ili podnosite reklamaciju na kupljeni artikal, ili želite da odustanete od naručenog artikla, ili plaćate platnom karticom ili Vam vraćamo novac (uplatom na dinarski tekući račun), usled zamene artikla ili odustanka od kupovine artikla, YassEssential će od Vas tražiti podatke kao što su:
1.    Ime i prezime
2.    Adresa elektronske pošte
3.    Broj telefona
4.    Adresa stanovanja
 
 
 
Primeri kako informacije mogu biti prikupljene od strane YassEssential:
Da bismo prikupili informacije kada Vaš browser pristupa YassEssential (www.yassessential.com) stranici koristimo ,,cookies’’. Informacije koje se automatski prikupljaju ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, browser, operativni sistem kao i detalje o internet konekciji sa koje pristupate. YassEssential može koristiti i druge softvere poput google analitike koja meri i prikuplja informacije o Vašoj dužini posete stranicama i drugo.
 
Kako koristimo Vaše podatke
Svi podaci koje ostavite na (www.yassessential.com) YassEssential su skladišteni i obrađuju se u skladu sa zakonskom regulativom.
Sakupljeni podaci mogu biti upotrebljeni za:
1.    Proveru i isporuku narudžbe (kurirskom službom)
2.    Pružanje podrške kupcu
3.    Istorija kupovine
4.    Slanje informativnih i promotivnih materijala
5.    Obradu zahteva za reklamaciju 
6.    Obrada zahteva za zamenu poručenog artikla
7.    Obrada zahteva za odustajanje o kopovini
8.    Plaćanje putem platne kartice ili sistemom naplate
 
Sigurnost podataka
Vaša bezbednost je garantovana jer Salon unutrašnje lepote i spozanje koristi najnovije bezbednosne mere da zaštiti vaše podatke koje ostavljate prilikom naručivanja na YassEssential (www.yassessential.com) ili se prijavljujete na YassEssential Newsletter ili kontaktirate YassEssential putem mail-a ili putem društvenih mreža, ili kontaktirate telefonom korisničku službu ili uložite reklamaciju na kupljeni artikal ili Vam vraćamo novac preko (uplatom na dinarski tekući račun), usled zamene kupljenog artikla ili odustanka od kupovine.
 
Ko može sem Salona unutrašnje lepote i spoznaje da pristupi Vašim podacima koje ostavljate
Pored zaposlenih u Salonu unutrašnje lepote i spoznaje d.o.o. vaše podatke možemo proslediti kurirskoj službi u slučaju narudžbine artikala, kako bi bili u mogućnosti da Vam isporučimo robu, ili našoj marketinškoj agenciji (samo ako ste za to dali pristanak, Newsletter-u), ako se transakcija odvija preko bankovne platne kartice ili sistemom naplate, ili povratkom sredstava usled zamene kupljenog artikla. 
Marketinška agencija će vaše podatke koristiti isključivo u svrhe analiza i poboljšanja kvaliteta pružanja usluge, kao i slanja YassEssential informativnih i promotivnih poruka, ako ste dali pristanak na to. 
Dodatno informacije mogu biti prosleđene ovlašćenom državnom organu na njihov zahtev.
 
Zabrinuti ste zbog
Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za YassEssential Polisu privatnosti kontaktirajte nas:
1.    E-mail (yassessential@gmail.com))
2.    Broj telefona 066/8 55 55 33 (cena poziva po minuti 11,90 RSD)
 

Pošaljite nam brzu poruku

ili idite na kontakt stranu
Molimo Vas, popunite sva obavezna polja.
Hvala! Vaš email je poslat.